Islamitische schoonmaakster bevruchten

Zin in een erg kort, geil moslim sexverhaal? Dit is een van onze kortste, geilste moslim sexverhalen.

Mijn werk op kantoor als data analist is doodsaai. De hele dag moet ik cijfers controleren. Vaak moet ik avonddiensten draaien.

moslim sexverhaalDan is het hele pant leeg, er komt alleen een oudere Marokkaanse man langs die alles schoonmaakt. Ik moest nog een klein uurtje werken, tot ik de stofzuiger hoorde. Er verscheen een Islamitisch geklede vrouw, die alles behalve haar ogen bedekte met een islamitisch gewaad.

Terwijl ze mijn kant uitkwam, liep ze langs mijn bureau. Ik draaide mij om zodat ik kennis kon maken met haar. Terwijl ik mij omdraaide gooide ze een kop hete koffie in mijn kruis. Het viel zo van tafel, omdat zij de koffiebeker had omgestoten met haar stofzuiger slang. Snel viel ze voor mij op mijn knieën. Wild begon ze alle koffie weg te vegen. Het was niets door mijn synthetische pantalon gelopen, het voelde een beetje warm aan.

Maar, haar handen die over mijn kruis bleven wrijven, deden mij wel wat. Ik kreeg een keiharde paal. En, dat voelde ze direct. Verschrikt keek ze mij aan door haar niqab, al was ze helemaal zwart en bedekt, haar jo ge ogen waren beeldschoon. “Sorry. Mij vader werk hier. Ziek, ik moet zijn werk doen.” zei ze. “Ja, maar ik heb nu erg veel pijn aan mijn kruis. Het brandt. Je moet ervoor zorgen want het is jouw schuld.” zei ik.

Ik stond op en liet in één beweging mijn pantalon en boxershort zakken en ging weer zitten. Zachtjes voelen, aan mijn bovenbenen en daarna aan mijn kruis. Ze keek mij verschrikt aan, nu zat ik daar halfnaakt. Ineens stak ze haar handen uit en begon te wrijven over mijn benen. Na een minuut zei ik dat ze hoger moest masseren, mijn kruis deed ook pijn zei ik. Ze streelde langs mijn zak en lul, terwijl ze mij vragend en ondeugend aankeek. “Hij is groot, dik en kaal.” zei ze.

Ineens legde ze haar hand onder mijn zak en voelde zachtjes. Met haar andere hand begon ze aan mijn lul te trekken, terwijl ze mij overgeil aankeek. Plotseling deed ze een stuk van haar niqab omhoog, ze nam mijn eikel en een deel van mijn lul in haar mond. Ze begon heerlijk te zuigen terwijl ze aan mijn zak voelde. Steeds harder, dan weer langzamer pijpt ze mij. “Ik kom, ik ga spuiten.” zei ik. Ze ging door en zoog mijn pik helemaal leeg. Toen deed ze haar niqab omhoog, ze had mijn sperma in één keer doorgeslikt.

Mijn lul bleef keihard omhoog staan, niet héél vreemd voor iemand van 19 jaar. “Ik ook geil” zei ze. Ze liet iets zakken, het bleek onderkleding en een ondergoed te zijn. Toen kwam ze ineens met haar gewaad en al op mijn stoel staan. Ze liet zich zakken, en voordat ik het merkte voelde ik mijn lul in haar natte kut verdwijnen. Ze begon te schudden met haar kont, waardoor mijn lul dieper en dieper in haar kut verdween.

“Jij mij lekker goed volspuit. Ik wil Nederlands kind” zei ze. Daar had ik wel oren naar. Ik hield haar dikke reet beet door haar gewaad en voelde mijn pik steeds lekkerder wegzakken in haar Marokkaanse moslim kutje. “Spuit maar, kom klaar. Ik wil die witte sperma in mij. Geef mij mooi kind.” zei ze. Ze begon nog sneller op en neer te gaan, en kreunde dat ze klaar zou komen. “Ik ook, ik spuit je helemaal vol met mijn sperma.” Ik ramde mijn lul een aantal keren diep in haar kut, terwijl ik mijn zak compleet leegspoot.

Ze stapte van mij af, bedankte mij, pakte de stofzuiger en ging snel verder met stofzuigen. Die week erop was haar vader weer gewoon terug om buiten kantooruren schoon te maken. Balen, maar in elk geval heb ik zijn dochter uitgebreid ontmoet.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. View more
Accepteren